BERASMARA? Biarlah Pada Waktu Yang Sesuai!

BERASMARA? Biarlah Pada Waktu Yang Sesuai!

Keharmonian rumah tangga banyak bergantung kepada cara anda ‘mengenalikan’hubungan aasmara.paling penting,sensetif pada waktu-waktu yang sesuai untuk ‘bersama’.Ingat,jangan ambil mudah kerana mungkin mood anda atau pasangan boleh terganggu jika tidak kena pada waktu.

 

 

Pagi

 

bangun daripada tidur adalah waktu yang paling sesuai untuk ‘berhubungan’.Ketika itu,anda dan pasangan mempunyai jumlah tenaga simpanan yang banyak untuk digunakan.Nikmatilah ‘sarapan’ bersama sebelum terus ke tempat kerja.Secara tidak lansung,ia penyuntik semangat sebelum masuk ke pejabat.

 

Waktu Bercuti

 

Jadiakan waktu percutian anda sebagai ‘waktu berbulan madu’.Nikmati saat indah berdua,jauh daripada tekanan kerja dan hiruk pikuk kota metropolitan.Jadikan kamar tidur anda sebagai ‘medan tempur’ untuk bercanda dengan penuh romantik.Manfaatkan sepenuhnya kerana ketika inilah peluang untuk anda menikmati hubungan seks lebih lama.

 

 

Sebelum menstruasi

 

Seorang wanita seharusnya tahu dan faham mengenai kitaran haidnya.Tahukah anda,melakukan hubungan seks sebelum menstruasi adalah waktu yang paling tepat.Dikatakan wanita mudah teransang sekali gus memudahkan pasangan untuk segera mencapai kepuasan.

 

Hari ‘Stres’

 

Stres memang memenatkan.Kalau boleh biarlah ia cepat-cepat pergi apatah lagi bila berhadapan dengan bebanan kerja dipejabat serta karenah anak yang pelbagai selepas berjaya melalui hari-hari yang memenatkan maka raikan dengan pasangan.Cari masa untuk ‘beraksi’ kerana selepas itu emosi pasti stabil kembali.

 

 

Nabi SAW bersabda lagi, maksudnya ;

“…… dalam melakukan persetubuhan dianggap melakukan sedekah….. ”

(Riwayat Muslim)

 

Jangan abaikan kuasa ciuman dalam hubungan seks anda.Ransangan dengan ciuman hangat pada tubuh isteri anda bukan sahaja boleh menaikan ghairah tetapi juga membuatkan  beliau benar-benar bersedia untuk bersetubuh.

 

 

 

Anda Suka Artikel Ini? Klik Like Dan Share Ya Agar Lebih Ramai Dapat Info Yang Baik Ini. Terima kasih Di Atas Kerjasama Anda.